Motukka - Motoristien kriisipalvelu, päivitystä

Keskustelualue H-D harrastajille

Valvojat: Pertti, pressa

Vastaa Viestiin
Avatar
UrpoTJ
Viestit: 1133
Liittynyt: 21:14 14.11.2010.
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Motukka - Motoristien kriisipalvelu, päivitystä

Viesti Kirjoittaja UrpoTJ »

Ymmärsin tässä vasta, että Motukan eli Motoristien kriisipalvelun toimintaympäristö on muuttunut sitten viime yhteydenpitoni sinne. En siis ole Motukan toiminnassa mukana, työntekijänä tms. Enemmänkin oma toimintani on aiheuttanut paineita sinne asiakaspuolelle...

Sehän oli ennen SMOTO:n alaisuudessa tai osana tms., mutta onkin ollut jo noin vuoden oma erillinen yhdistyksensä. Tämä tarkoittaa sitä, että toiminnan rahoitus on tietysti ihan eri kantimissa kuin ennen suuremman järjestön osana.

Palvelu eli kriisiapu on "asiakkaille" maksutonta, mutta kuluja kuitenkin syntyy huolimatta työntekijöidenkin vapaaehtoistyöstä (8 itsekin moottoripyöräilevää henkilöä).

Toimintaa voi tukea henkilökannatusjäsenenä (30 €/vuosi), kerhokannatusjäsenenä (100 €/vuosi) tai vakkapa kertalahjoituksella (summa vapaa). Yhteyttä tässä mielessä kannattaa ottaa rahastonhoitajaan eli minna.rautio@gmail.com

Hieno juttu, että tällaista on tarjolla! Huomasin että ovat MP-messuillakin, osasto 6 e 26, kannattaa poiketa katsomassa ja juttelemassa.
Avatar
UrpoTJ
Viestit: 1133
Liittynyt: 21:14 14.11.2010.
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Motukka - Motoristien kriisipalvelu, päivitystä

Viesti Kirjoittaja UrpoTJ »

Tekstiä Motukasta:

"Motoristien Kriisipalvelu on toiminut hieman yli vuoden omana yhdistyksenään jatkaen kaikkien moottoripyöräilijöiden auttamista kriisitilanteissa ja muissa mieltä askarruttavissa asioissa kuten ajopelko tai uupuminen taisteluun vakuutusyhtiön kanssa.

Työtä tehdään laaja-alaisesti ihan kaikille. Chopperkuskista ratakuskiin ja matkamotoristista enduroajajaan. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia ja kaikilla vapaaehtoistyöntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.

Kuluja yhdistykselle tulee tunnettuuden lisäämisestä eli markkinoinnista ja mainonnasta sekä tekijöiden lisäkoulutuksesta. Ala kehittyy jatkuvasti ja pyritään pitämään porukka hyvässä tietoisuudessa. Vapaaehtoistyöntekijöiden työnohjaus on myös merkittävä kuluerä ja tämänkin tarkoitus on tekijöiden hyvinvointi.

Meillä on jonkin verran tukijoita ja kiitämme kaikkia heitä. Lisää tarvitaan takaamaan toimintamme jatkuvuus.

Lahjoitustilimme on Motoristien Kriisipalvelun Kannatusyhdistys ry: FI6557414020114265."
Vastaa Viestiin