Purola Choppers ?

Keskustelualue H-D harrastajille

Valvojat: Pertti, pressa

Vastaa Viestiin
turo.turja
Viestit: 7
Liittynyt: 17:57 05.05.2011.

Purola Choppers ?

Viesti Kirjoittaja turo.turja »

Kellään tietoa onko hengissä, web-kauppa suljettu toistaiseksi eikä vastaa mailiin (tosin oli reklamaatiotyyppinen mikä saattaa laskea intoa vastata). 8O
turo.turja
Viestit: 7
Liittynyt: 17:57 05.05.2011.

Re: Purola Choppers ?

Viesti Kirjoittaja turo.turja »

Joopä joo, tuli sieltä vastaus. Oli kuulemma selvitellyt asiaa tukkurin kanssa ja heillä ei kuulemma ole ollut ongelmia noiden iskareiden kanssa ja takuuta ei ole. Eli on siis myyjän mukaan lienee ihan normia, että iskarit kestää alle 2000 kilsaa.

Doh, tiedän ainakin jatkossa minkä liikkeen kanssa en asioi.
Avatar
Vallu
Viestit: 4713
Liittynyt: 13:20 17.04.2002.
Paikkakunta: Karjalohja
Viesti:

Re: Purola Choppers ?

Viesti Kirjoittaja Vallu »

Ei ole olemassa sellaista tuotetta millä ei ole takuuta! Sehän olisi lain vastaista.
Kuva LIFEMEMBER
Avatar
uuze
Viestit: 618
Liittynyt: 14:51 01.09.2004.
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Re: Purola Choppers ?

Viesti Kirjoittaja uuze »

Jos kyseessä on materiaali- tai valmistusvirhe niin maahantuojalla tai viime kädessä valmistajalla on velvollisuus korjata/korvata tuote. Ei noille mitään aikatakuuta tarvitse antaa kuten esim. sähkötyökaluille tjms.
turo.turja
Viestit: 7
Liittynyt: 17:57 05.05.2011.

Re: Purola Choppers ?

Viesti Kirjoittaja turo.turja »

Joo, takuu ei ole lakisääteinen, tuotevastuu on, jokainen voi tietenkin miettiä kannattaako alkaa painimaan reilun kahden sadan eekun takia jenkkitukkurin tai suomailaisen jälleenmyyjän kanssa joka ei nykyään ilmoita edes puhelinnumeroaan. Helpommalla pääsee kun poistaa ko putiikin toimittajaluettelostaan ja muistaa kertoa muillekkin että osaavat varoa.
HileD
Viestit: 582
Liittynyt: 21:03 22.05.2007.
Paikkakunta: Saloo
Viesti:

Re: Purola Choppers ?

Viesti Kirjoittaja HileD »

turo.turja kirjoitti:Joo, takuu ei ole lakisääteinen, tuotevastuu on, jokainen voi tietenkin miettiä kannattaako alkaa painimaan reilun kahden sadan eekun takia jenkkitukkurin tai suomailaisen jälleenmyyjän kanssa joka ei nykyään ilmoita edes puhelinnumeroaan. Helpommalla pääsee kun poistaa ko putiikin toimittajaluettelostaan ja muistaa kertoa muillekkin että osaavat varoa.
Voi vitutuksen määrää. Ymmärrän hyvin. Vaikuttaa että ihan asian mukaisesti olet asiaa setviny.
Tuo helppo välinpitämättömyys just näitten verkkokauppojen suurin ongelma musta onkin. Kivijalkaliikkeeseen ku menee ja tekee ihmislukon tiskiin ja pitää meteliä ku palosireeni ni asioilla on jotenkin taipumus lutviutua.

Sitten kun saa asiallista palvelua nettikaupasta ni sen kyllä muistaa! Sama patee toisinpäin.

Täytyy muuten sanoa että hienoa että koitat täällä netissä asiaa setviä neutraalisti josta jokainen sitten vetää omat johtopäätökset. Yleensä tuppaa oleen nii että joku huutaa ja kiroaa että se kauppa on sitten niin paska ja kohta jo kirjottaa että oho, ehkä olikin itsessäkin vikaa eikä vaan ollu vielä asiaa selvitetty. Sitäkin on vaikea ymmärtää?
-Know your enemy-
Avatar
ranze
Viestit: 873
Liittynyt: 20:35 12.09.2010.
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Re: Purola Choppers ?

Viesti Kirjoittaja ranze »

Vallu kirjoitti:Ei ole olemassa sellaista tuotetta millä ei ole takuuta! Sehän olisi lain vastaista.
Viilataan vähän pilkkua. Ei se ole aivan noinkaan.

Oon ostanut elämäni ainoan uuden moottoripyörän ilman takuuta. Kyseessä oli motocrosspyörä joka on tarkoitettu kilpakäyttöön. Ei niille voi kukaan antaa takuuta. Toki myyjä huolehti että se mm. lähti käyntiin jne.
FL -53 Wishbone Panhead
ex. 2002 FLHR
Avatar
Kiwi
Viestit: 2159
Liittynyt: 22:09 18.01.2010.
Paikkakunta: Seinäjoki
Viesti:

Re: Purola Choppers ?

Viesti Kirjoittaja Kiwi »

On niissäkin takuu, jos huomaatkin kotona jonkun valmistusvirheen (esim. Jarru/kytkinkahvan valuvika, menee heti poikki...) tms. Okei, se tästä ooteesta.
SG-Rider
Viestit: 113
Liittynyt: 23:43 09.02.2012.
Paikkakunta: Kouvostoliitto
Viesti:

Re: Purola Choppers ?

Viesti Kirjoittaja SG-Rider »

Sen verran tiedän että ovat lopettelemassa toimintaa. Osien myynti on ilmeisesti ollut lähinnä harrastus päivätyön ohella ja nyt alkaa voimat loppumaan. Minulle kyseisestä firmasta on soiteltu parikin kertaa, ensimmäisellä kerralla ilmoitettiin että osien saanti kestää noin 8 viikkoa ja toisella kerralla kyseltiin tilinumeroa johon rahat voi palauttaa, tukkuri olikin ilmoittanut ettei kyseistä osaa enää saa heidän kauttaan. Spostiin sieltä en saanut vastausta kun edellisiä osia odottelin ja tiedustelin tilauksen tilannetta, mutta osat kuitenkin tulivat, muutaman päivän myöhemmin kuin oli arvioitu toimitusaika.
FXD -01
Vastaa Viestiin