Talviralli Hankasalmi ja muutahhii....

Valvojat: Pertti, pressa, Chapter9

Vastaa Viestiin
Chapter9
Viestit: 89
Liittynyt: 16:17 21.11.2011.

Talviralli Hankasalmi ja muutahhii....

Viesti Kirjoittaja Chapter9 »

Last call to Talviralli Hankasalmi!

Niin se vain on näillä näppäimillä jo tuo talviralli ja suattaa olla vielä majoitustakin tarjolla.
Valitettavasti pakottavan henkilökohtaisen syyn johdosta en itse pääse ralliin, mutta toivottavasti ossootta edustaa ch9:ä siellä näyttävästi sankoin joukoin. 😎

Harrikka lehti ilmestyy viikolla 10, joten mukavaa lukemista on taas luvassa postilootaan.

Ruvetkeehan myös miettimmään, jos ja kun kesän ralliloihin meinaatte osallistua, että jos lakanoihin majoittumista halajatte niin varaukset aukeaa paikkoloihin 3.4. (yhtään ennen niitä ei voi varata).
Jos ja kun varaukset aukevvaa niin ne myös menee hirveellä vauhdilla... Ainakin Int. Ralli Ikaalisessa on varmasti tukossa jo het eka päivinä/päivänä. Toki telttapaikkoja riittää ihan varmasti joka rallissa ihan kaikille iliman hötkyilyäkin.
Meitä lähheisiä ralleja on tänä vuonna Eos Nilsiä Tahko ja Joulujuhla Anttolanhovi.... Ainahhii noihin olettasin meiltä isoa osallistumista.
Omia/ "alueyhteistyö" ralleja on suunniteltu ch (6),7,8,9 Ajokauden avaus Hotelli Iso Valkeinen Kuopiossa 6.-7.5. ja ch5,6,7,8,9 Leluralli Vanhamäki säätiön lastekodissa Suonenjoella 20.5. lauantaina. Näistä tiedotetaan vielä lissee ja erikseen tuonnempana.
Aurinkoinennii alakkaa pilikistellä myös täällä idässä ja suattaa huhtikuussa päästä jo pöristelemään.... Sitä malttamattomasti odotellessa.
Terveisin 9:n "apupoika" Jarno

Ps. Neuvottelu tulossa "Ullan shellin" Shell Outokumpu kanssa HDCF jäsenedusta, kiitokset alkujärkkäilyn/neuvottelyn sopineelle. 🙋🏽‍♂️🧔🏻
FB_IMG_1677304908351.jpg
H-DCF chapter 9 aluepäällikkö
Jarno Lehikoinen
0503552147
chapter9@hdcf.fi
Vastaa Viestiin